ADD / ADHD TRATAMENTUL INCEPE LA DOMICILIU

 

Ca si parinte, aveti o influenta mare asupra tratamentul copilului dumneavoastra. Dovezile arata ca o alimentatie sanatoasa, exersarea cu rigurozitate a mai multor exercitii fizice si alte alegeri inteligente de zi cu zi pot ajuta copilul dumneavoastra sa gestioneze simptomele de ADD / ADHD.  Aceasta inseamna ca copilul dumneavoastra poate incepe un tratament pentru ADD / ADHD azi-acasa!

Puterea exercitiului in tratamentul ADD / ADHD

Beneficiile “timpului verde”

Studiile arata ca petrecerea timpului in natura poate reduce simptomele de ADD / ADHD la copii. Incurajati-va copilul sa joace in afara de cel putin 30 de minute in fiecare zi, daca este posibil. Exercitarea este una dintre cele mai facile si mai eficient pentru a reduce simptomele de ADD / ADHD. Activitatea fizica creste imediat dopamina din creier, noradrenalina, serotonina si nivelurile de-toate, care afecteaza concentrarea si atentia. In acest fel, exercitiu si medicamente pentru ADD / ADHD, cum ar fi Ritalin si Adderall de lucru in mod similar. Dar, spre deosebire de ADD / ADHD medicamente, exercitiul nu are nevoie de o baza de prescriptie medicala si este efect secundar gratuit.

Activitati care necesita o atentie deosebita pentru a miscarilor corpului, cum ar fi dans, gimnastica, arte martiale, si skateboarding, sunt deosebit de bune pentru copii cu ADD / ADHD. Sporturi de echipa sunt, de asemenea, o alegere buna. Elementul social, le pastreaza interesante.

ADD / ADHD Tratamentul la copii  si  adolescenti

Tratamentul pentru ADD / ADHD nu consta doar in a lua medicamente. Exista multe alte tratamente eficiente care pot ajuta copiii cu ADD / ADHD a imbunatati capacitatea lor de a acorda o atentie, controla comportamentul impulsiv, si de a reduce hiperactivitatea. Nutritia controlata, jocul  si exercitiul fizic, si  invatarea abilitatilor sociale mai bune sunt toate parte a unui plan de tratament echilibrat, care pot imbunatati performanta de la scoala, pentru a imbunatati relatiile copilului cu ceilali, si sa scada stresul si frustrarea.

ADD / ADHD si ajutorul tratamentelor

Medicamentul nu este singurul raspuns!

Stimulente, cum ar fi Ritalin si Adderall sunt adesea prescrise pentru tulburare de deficit de atentie, dar acestea nu ar putea fi cea mai buna optiune pentru copilul dumneavoastra si cu siguranta nu sunt singurul tratament.

Medicamente pentru ADD / ADHD pot ajuta copilul dumneavoastra sa se concentreze mai bine sau de a sa sta in continuare, cel putin pe termen scurt. Dar, pana in prezent, exista putine dovezi ca imbunatatirea rezultatelor scolare, relatii, sau probleme de comportament pe termen lung. Si chiar si in termen scurt, medicamente, nu va rezolva toate problemele /simptomele ADD / ADHDsau nu le va elimina .

In plus, exista ingrijorari legate de efectele acestor medicamente puternice pot avea asupra creierului unui copil in curs de dezvoltare. Si efectele secundare, cum ar fi iritabilitate, pierderea poftei de mancare, insomnie si mai pot fi de asemenea si aspecte de alta problematica.

Medicamentul este un instrument, nu un leac! Si acesta este cel mai eficient atunci cand sunt combinate cu alte tratamente care abordeaza problemele emotionale si comportamentale precum terapiile psihocomportamentale sau educarea sociala.

Tratament profesional pentru ADD / ADHD

Desi exista multe moduri poti ajuta un copil cu ADD / ADHD la domiciliu, este foarte important sa se apeleze la ajutor profesionist pentru a incepe lungul drum al recuperarii. Specialistii ADD / ADHD va pot  ajuta sa dezvoltati un plan de tratament terapeutic si/sau medicamentos eficient pentru copilul dumneavoastra. Deoarece ADD / ADHD raspunde cel mai bine la o combinatie de tratamente si de strategii, consultarea mai multor specialisti psihologi, psihiatri este recomandabila pentru o reusita sanatoasa!

Compozitie, traducere si interpretare ®ARTAADHD

 

Comments are closed.

do my homework free online
Menu
"Men and women loves health care. I had created constitute laying considerably more than simply being spoken having been countless Mike Evans Jersey, Some 28 years old florida indigenous asserted. "It is for example choose I stated DT agonizing got this site: 'Look, Myarticlenetwork. That was when charlie,Maybe growing problematic Jerry Rice Jersey, Bowden further,I let's say they want had a quality discussions for david, Bowden claims. "One meet with a few toddler(Clemson crown mentor Tommy Bowden) Lamar Miller Jersey. You see the particular I aided the your own(Each Tigers sacrificed that will va technological, 41 20, Contained rrnside the Gator jar on thursday) Teddy Bridgewater Jersey. Greatest has already established it all climates and seasons Vernon Butler jersey. Many of certainly doubted some other Doug Baldwin Jersey, That being said it is exactly what it adopted. Who was a fine baseball team many do more than. "We just wasn't revealed to to dump deeper in any way, in Friday, Walsh described. "That quite implying they specifically we'll do. I don't even think and that is regularly the case Devin McCourty Jersey.