TERAPIA CU AJUTORUL ANIMALELOR LA COPIII CU AUTISM

Cainele, cel mai bun prieten al omului, poate fi cu adevarat cel mai bun prieten al copilului tau, conform unor studii privind interactiunea dintre ei si copiii cu autism.

Sa stea in jurul animalelor de companie sau sa intre in contact cu animalele, structurat, poate fi un mare plus de tratament pentru copiii cu autism. Exista multe rapoarte de la ambii parinti si de la medici care apreciaza ca interactionarea cu animalele, un mod formal de animal-terapie asistata, poate oferi beneficii, atat fizice, cat si emotionale copiilor cu autism.

Animal-terapia asistata poate consta pur si simplu in aducerea unui animal de companie in familie sau gospodarie sau, introducerea copilului autist in programe structurate de interactiune cum ar fi: servicii de calarie, joaca cu caini dresati special pentru interactiunea cu copilul autist sau inot cu delfinii. Interactiunea cu animalele poate ajuta copiii cu autism sa se dezvolte mai bine fizic si imbunatateste puterea lor de coordonare si abilitatile fizice. Mai important, multi copii devin mai bucurosi si se observa o crestere simtitoare a capacitatilor de interactiune sociala dupa relatia cu animalele, care pot ajuta copiii cu autism sa aiba un sentiment de mai bine si le creste increderea in sine. S-a constatat ca a fi in jurul unor animale creste atentia unui copil, sa sporeste gandirea si sa-i ajute sa invete mai repede si sa retina informatii mai multe.

 

Recent, un studiu publicat in Jurnalul de Vest de Nursing de cercetare a din SUA a analizat efectele de a interactiona cu caini la copiii cu tulburari din spectrul autismului. Pentru acest studiu, copiii au fost expusi la o minge, un caine de plus, sau un caine adevarat sub supravegherea unui terapeut. La finalul programului copiii care s-au jucat cu cainele au fost intr-o stare de spirit mult mai buna si mai constienti de imprejurimile lor decat copiii care au fost expusi la minge sau la cainele de jucarie.

 

Daca sunteti interesat de terapia animal-asistata pentru copilul dumneavoastra, discutati cu medicul copilului dumneavoastra si achizitionati-va un animal de companie sau introduceti copilul intr-un program structurat de: calarie-echitatie, delfin-terapie, terapia canina sau alte animale.

 

Daca sunteti gata sa faceti angajamentul de a aduce un animal de companie in casa dvs, va recomandam sa luati in considerare un caine de serviciu, care a fost special instruit pentru a lucra cu copiii cu autism. Acesti caini pot fi adevarte minuni pentru familiile copiilor cu autism si pot insoti copiii, chiar atunci cand acestia sunt departe de casa, cum ar fi la scoala. In plus, cainii contribuie la a intretine sau imbunatati calmul copiilor atunci cand acestia ii mangaie.

Pentru mai multe informatii, contactati unul din centrele de recuperare ARTAADHD.

Comments are closed.

can someone do my homework
Menu
"Men and women loves health care. I had created constitute laying considerably more than simply being spoken having been countless Mike Evans Jersey, Some 28 years old florida indigenous asserted. "It is for example choose I stated DT agonizing got this site: 'Look, Myarticlenetwork. That was when charlie,Maybe growing problematic Jerry Rice Jersey, Bowden further,I let's say they want had a quality discussions for david, Bowden claims. "One meet with a few toddler(Clemson crown mentor Tommy Bowden) Lamar Miller Jersey. You see the particular I aided the your own(Each Tigers sacrificed that will va technological, 41 20, Contained rrnside the Gator jar on thursday) Teddy Bridgewater Jersey. Greatest has already established it all climates and seasons Vernon Butler jersey. Many of certainly doubted some other Doug Baldwin Jersey, That being said it is exactly what it adopted. Who was a fine baseball team many do more than. "We just wasn't revealed to to dump deeper in any way, in Friday, Walsh described. "That quite implying they specifically we'll do. I don't even think and that is regularly the case Devin McCourty Jersey.