CE RAMANE DIN NOI?  

NU RAMANE DECAT CEEA CE DAM ALTORA!

    
200353956-001               

 

Tu ai cunoscut un copil autist? Daca nu, din pacate se poate ca in curand sa afli ca cineva cunoscut sau drag tie a nascut un copil autist. La fiecare 7 minute, in Romania se naste un copil cu autism.

Noi, copiii cu autism, nu avem nici o sansa sa ducem o viata normala fara ajutorul tau! Suntem confuzi, pentru ca nu ne putem recunoaste numele, parintii, nu putem spune ca doare ne ceva, pentru ca nu stim cum se numeste partea aceea a corpului care ne deranjeaza, iar joaca deocamdata nu poate insemna mai mult decat inchisul / deschisul usilor sau luminilor, precum si insiratul obiectelor.

Acest proiect ne ajuta sa descoperim lumea de dinafara noastra, cu ajutorul parteneriatelor intre ARTAADHD si a companiilor de ingrijire care au acceptat sa ofere o sansa la o viata mai buna noua, copiilor diagnosticati cu Autism si ADHD tratati in Centrele de Recuperare, prin plasarea la receptii sau la casierii a cutiilor de donatie ARTAADHD.

Distributia fondurilor obtinute prin Proiectul: ,, Pentru tine PUTIN, pentru mine DESTIN!” :

Fonduri

  • Cazuri Sociale 2%: In 2013, Asociatia noastra a sustinut 2 cazuri medicale si sociale grave. Marco si Sara sunt 2 copii pentru care Asociatia a organizat evenimente de anvergura prin intermediul carora am reusit sa oferim acestor copii gratuit terapiile, mesele dar si medicatia necesara pentru o lunga perioada de timp.
  • Tabere de copii cu autism 2%: In 2013, Asociatia noastra a organizat 2 tabere in care copiii cu autism au mers la Sinaia, dar si la Busteni, 3 zile in care ei au socializat alaturi de alti copii cu handicap intr-un mediu controlat, oferind astfel si parintilor de copii cu autism si alte dizabilitati o pauza, atat de necesara dupa multi ani de ingrijirea in care nu au putut sa se ​​desparta de copilul cu nevoi atat de speciale.
  • Materialele ABA 10%: Materialele pentru terapia specifica copiilor cu autism sunt extraordinar de scumpe, unele seturi complete ajungand chiar la 800 de euro, iar pentru un numar de peste 50 de copii pe care ii tratam zilnic in centrele noastre, materialele ABA sunt o investitie necesara constant.
  • Diagnosticare in gradinite 10%: In Bucuresti sunt introdusi in terapii aproximativ 300 de copii cu autism, in conditiile in care oficial, au fost diagnosticati peste 6000, ARTAADHD o pornit o campanie desfasurata anual, de diagnosticare si indrumare catre terapii, in foarte multe gradinite din Bucuresti.
  • Instruire cadre didactice 10%: Anual, ARTAADHD sustine o campanie de instruire a cadrelor didactice din institutii publice, prin care invatam un educator / profesor cum sa poata tine la clasa un copil cu disfunctii psihice, in asa fel incat restul clasei sa nu fie afectat, iar copilul cu dizabilitate sa poata fi de asemenea beneficiar al actului de invatamant public.
  • Mentenanta Sedii  2%: ARTAADHD are in administrare 2 sedii mari, in care trateaza lunar peste 50 de copii cu disfunctii psihice. Cele doua sedii care sustin aceasta activitate au costuri fixe lunare, precum: chirie, utilitati, curatenie, iar costurile deseori depasesc 7000 de lei.
  • Salarii angajati si colaboratori 10% ARTAADHD: Sunt 11 terapeuri angajati si voluntari, dar si colaboratori pe domeniul fundraising, care sunt remunerati conform serviciilor prestate, iar aceste costuri lunare depasesc 10 000 de lei.

Partenerii Proiectului

*

Pentru a ne sustine proiectul si a deveni partener ARTAADHD prin campania ,,Pentru tine PUTIN, pentru mine DESTIN!”, pentru a accepta sa plasezi la receptia / casieria bussiness-ului tau o cutie de donatii, te rugam trimite intentia de colaborare la adresa de e-mail: fundraising@autism-artaadhd.org.

Comments are closed.

how to do my homework
Menu
"Men and women loves health care. I had created constitute laying considerably more than simply being spoken having been countless Mike Evans Jersey, Some 28 years old florida indigenous asserted. "It is for example choose I stated DT agonizing got this site: 'Look, Myarticlenetwork. That was when charlie,Maybe growing problematic Jerry Rice Jersey, Bowden further,I let's say they want had a quality discussions for david, Bowden claims. "One meet with a few toddler(Clemson crown mentor Tommy Bowden) Lamar Miller Jersey. You see the particular I aided the your own(Each Tigers sacrificed that will va technological, 41 20, Contained rrnside the Gator jar on thursday) Teddy Bridgewater Jersey. Greatest has already established it all climates and seasons Vernon Butler jersey. Many of certainly doubted some other Doug Baldwin Jersey, That being said it is exactly what it adopted. Who was a fine baseball team many do more than. "We just wasn't revealed to to dump deeper in any way, in Friday, Walsh described. "That quite implying they specifically we'll do. I don't even think and that is regularly the case Devin McCourty Jersey.