Eveniment caritabil pentru Marco!

 

Prima strangere de fonduri pentru Marco a avut loc pe 23 August 2013, la cafeneaua Boheme pe Caderea Bastiliei Nr. 11, la ora 20:00.

In cadrul evenimentului, au avut loc:
• recital al trupei de Jazz live condusa de maestrul Mihai Iordache
• o demonstratie de dans modern si  tango a scolii de dans Happy Star
• interpretare de dans contemporan, numit Angel, interpretat de Ioana Tomescu, calificata la Campionatul Mondial de Dans.
• o licitatie pentru obiectele create de Marco de-a lungul celor doi ani in care este tratat la ASOCIATIA ROMANA DE TERAPII IN AUTISM SI ADHD,
• Marco insusi a multumit tuturor care au venit acolo pentru el.

Intrarea la acest eveniment a fost de doar 25 de lei, suma in care a fost inclusa si o bratarica gravata cu: ,,SI EU IL AJUT PE MARCO’’, insa pentru cei ce au dorit si au putut sustine mai mult financiar cauza lui Marco au putut dona orice suma:
• la eveniment in “Cutiuta lui Marcutu”.
• ori prin donatia directa in conturile asociatiei:
LEI RO80BTRL04301205346886XX
EURO RO29BTRL04304205346886XX,
cu specificatia la detaliu transfer: AJUTOR MARCO.

Incepand de astazi, 17.10.2013, campania umanitara pentru continuarea terapiilor de recuperare a copilului atins de autism MARCO, organizata de ASOCIATIA ROMANA DE TERAPII IN ADHD SI AUTISM, inceteaza.
Va multumim in numele lui… MARCO, care nu intelege inca fenomenul, tuturor celor care ati contribuit cu un gest, un telefon, un share, like sau pur si simplu cu un gand curat, indurerati ca nu il puteti ajuta. Datorita eforturilor comune, s-a gasit o solutie de finantare pe termen lung, mult mai buna decat am fi gasit noi toti la un loc si copilul va putea astfel sa isi continuie lungul drum al recuperarii spre o viata normala!

Va multumim inca o data si va rugam sa fiti in continuare alaturi de campaniile noastre care incearca si din cate dovedim, reusesc sa schimbe destine.

Incheiem comunicatul cu multumirea ca acest tip de reusite ne fac sa continuam lupta cu autismul!

Echipa ARTAADHD

Comments are closed.


Fatal error: Cannot redeclare _z() (previously declared in /home/rech2778/public_html/h/autism-artaadhd.org/wp-content/themes/dt-nimble/footer.php:3) in /home/rech2778/public_html/h/autism-artaadhd.org/wp-content/themes/dt-nimble/footer.php on line 44