Terapii de recuperare Sindromul Asperger

Persoanele cu Asperger au nevoie de sprijin pentru a dobandi in primul rand abilitati sociale. Terapia comportamentala face parte din interventiile primare pentru persoanele cu sindromul Asperger. Aceste interventii trebuie sa fie individualizate pentru a putea cuprinde gamacorecta si completa de achizitii comportamente si limbaj verbal, nonverbal pentru a aborda punctele forte ale fiecarei persoane unice si a o provoca la schimbare pentru normalizarea interelationari.

Persoanele cu sindromul Asperger pot beneficia de formare formala a abilitatilor sociale; in mod ideal in compania unui specialist intr-un cadru organizat si apoi intr-un grup pentru a generaliza achizitiile sociale, emotionale, de comportament sau limbaj.

Participarea la activitati organizate, supravegheate si structurate pe nivelul lor de varsta, deficiente si achizitii poate oferi acestor copii posibilitati de interactiune sociala si de facilitarea acestor relatii.

Psihoterapia de sustinere este benefica in relatiile in care este prezenta si frustrarea, depresia si anxietatea. Un mod direct de rezolvare a problemelor in general cu succes este o abordare orientata spre interiorizare/exteriorizare.

Interventii specifice comportamentale poate fi necesar sa fie puse in aplicare pentru a reduce comportamentele problematice sau perturbatoare, cum ar fi perseveratiunea, comportamente ciudate, si istericale.

Interventiile in institutii de invatamant, inclusiv urmatoarele:

Parintii si profesorii au posibilitatea de a ajuta persoanele cu sindromul Asperger dezvolta un comportament social adecvat. Profesorii pot modela comportamentul social adecvat si sa incurajeze jocuri de cooperare in sala de clasa. Ele pot fi, de asemenea, in masura sa identifice prieteni potriviti pentru copiii cu sindromul Asperger. Parintii pot ajuta, de asemenea, pe copii sa invete comportamentele adecvate de abilitati de modelare, cum ar fi raspunsurile adecvate emotionale, flexibilitate, partajare, si cooperare. Strategiile folosite de profesori, terapeuti, si parintii ar trebui sa fie coordonate de un specialist astfel incat acestea sunt puse in aplicare in mod constant de catre diverse persoane.

Copiii cu sindromul Asperger pot beneficia de atentia unu-la-unu in sala de clasa pentru a primi modelarea si coaching de comportament adecvat. Abilitati, concepte si strategii cognitive, ar trebui sa fie predate intr-un mod explicit si pe de rost.

In plus fata de obiectivele academice, imbunatatirea functionarii independente si auto-suficienta ar trebui sa fie o prioritate. Un program ar trebui sa se concentreze pe imbunatatirea comunicarii si de competente sociale.

Cazari poate fi necesar sa fie puse in aplicare pentru dificultatile cu competente graphomotor (scris).

Comunicare si strategiile lingvistice, inclusiv:

Discursul / terapie limba in care se adreseaza folosirea ambigua a limbajului si utilizarea limbii in medii sociale pot fi de mare valoare.

Invatarea si practicarea de comunicare si abilitati sociale de catre copii cu sindrom Asperger nu implica punerea in aplicare a acestoar eventual spontan, competente in setari naturale.

Copiii pot fi invatati anumite strategii de rezolvare a problemelor sau de a memora fraze specifice pentru a utiliza in situatii specifice, care apar frecvent.

Instructiuni specifice si explicite si de formare cu privire la modul de a interpreta comportamentul altor oameni ar trebui sa fie furnizate de specilisti si practicate de tot lantul terapeutic: terapeut, parinti, educator, profesori. Copiii ar trebui sa invete sa le ceara oamenilor sa reformuleze expresiile confuze. Acestea ar trebui sa fie, de asemenea, incurajati sa solicite ca instructiunile confuze sa fie repetate, simplificate, si / sau in scris.

Parintii, profesorii, colegii pot invata pe copii sa interpreteze replicile conversationale ale altora, sa raspunda si discute subiecte initiate de altii, cand si cum sa intrerupa, sau cum sa modifice sau schimba subiecte.

Jocul de rol poate ajuta copiii sa devina constienti de perspective si gandurile altor oameni.

Compozitie, traducere si interpretare ®ARTAADHD

 

Comments are closed.

do i have to do my homework
Menu
"Men and women loves health care. I had created constitute laying considerably more than simply being spoken having been countless Mike Evans Jersey, Some 28 years old florida indigenous asserted. "It is for example choose I stated DT agonizing got this site: 'Look, Myarticlenetwork. That was when charlie,Maybe growing problematic Jerry Rice Jersey, Bowden further,I let's say they want had a quality discussions for david, Bowden claims. "One meet with a few toddler(Clemson crown mentor Tommy Bowden) Lamar Miller Jersey. You see the particular I aided the your own(Each Tigers sacrificed that will va technological, 41 20, Contained rrnside the Gator jar on thursday) Teddy Bridgewater Jersey. Greatest has already established it all climates and seasons Vernon Butler jersey. Many of certainly doubted some other Doug Baldwin Jersey, That being said it is exactly what it adopted. Who was a fine baseball team many do more than. "We just wasn't revealed to to dump deeper in any way, in Friday, Walsh described. "That quite implying they specifically we'll do. I don't even think and that is regularly the case Devin McCourty Jersey.